Welkom op de website van Fotoservicewinkel
Foto workshops specialsist

Nieuws

  • Nieuwe lijsten collectie in elke maat

    Sassenheim, 01-06-2022

    Wist u dat wij voor uw foto, poster of kunstwerk altijd een passende lijst hebben. Er is bij ons keuze uit meer dan 300 soorten lijsten welke op elke maat gemaakt kunnen worden. Uiteraard geven wij u advies over hout, aluminium of hoogwaardig kunsstof. Breed of smal, licht of donker, klasiek of modern, wij hebben keuze genoeg. Er is keuze uit 3 glassoorten en meer dan 100 soorten passe partouts. Wij hebben veel voorradig en moet het besteld worden dan staat het de volgende week ingelijst voor u klaar. 

    Lees verder
  • Zelf je rijbewijs online verlengen nu ook in Teylingen

    Sassenheim, 21-05-2022

    Wanneer u uw Nederlands rijbewijs moet verlengen en staat ingeschreven in de gemeente Teylingen dan kunt u vanaf 1 Augustus 2022 rechtstreeks op de website van de RDW deze aanvraag indienen. Wij zijn een RDW erkende fotograaf. Laat de pasfoto bij ons maken en verleng uw rijbewijs via de email met link die krijgt van het RDW 

    2 werkdagen nadat u de aanvraag heeft gedaan kunt u uw rijbewijs ophalen bij het gemeentekantoor. Wanneer u het rijbewijs via de gemeente laat verlengen duurt dit 5 werkdagen.

     Bekijk alle mogelijkheden en info die wij bieden

    Lees verder

Blijf je op de hoogte brengen van nieuwe workshops en activiteiten die gaan plaatsvinden.