Welkom op de website van Foto Service Winkel
Foto workshops specialsist

Fotowedstrijd met € 6500,- prijzen


Sassenheim, 09-09-2015

Omdat fotografie een grote rol speelt in het dagelijks leven organiseren wij in samenwerking met het Fotografiemuseum en het Nederlands fotomuseum en vele andere collega's in het land een fotowedstrijd met straatfotografie als thema. Hieronder vind je alle informatie over de wedstrijd en er zijn schitterende prijzen te winnen. Download fotowedstrijd formulier

 

 

 Spelregels 

• Elke vrijetijdsfotograaf is welkom; professionals en onze medewerkers zijn van deelname uitgesloten. 

• U mag maximaal 3 foto’s insturen, op voorwaarde dat u ze in 2015 heeft gemaakt en ze niet eerder een wedstrijdprijs hebben gewonnen. 

• U vrijwaart de organisatoren voor aanspraken van derden. 

• Wie prints instuurt, vermeldt achterop ELKE foto naam en adres met het totaal aantal ingezonden foto’s. 

• Zonodig wordt van winnende foto’s een hoge resolutie-bestand of negatief opgevraagd. Stuur nooit negatieven met foto’s mee. Inzending van dia’s is niet mogelijk, we kunnen er wel een print of scan van maken, maar daaraan zijn kosten verbonden. 

• Wilt u ingezonden fotoafdrukken retour? Sluit dan een aan uzelf geadresseerde en voldoende gefrankeerde envelop bij. Zonder retourverpakking kan een inzending niet worden teruggevraagd of -gestuurd. 

• Iedere winnaar uit de voorronde ontvangt schriftelijk bericht vóór 30 september 2015. 

• Elke winnaar van een prijs of eervolle vermelding in de finale, ontvangt schriftelijk bericht vóór 30 oktober 2015. 

• De uitslag is bindend en daarover is geen correspondentie mogelijk. 

• Een uitgereikte prijs is niet inwisselbaar tegen geld of goederen. 

• Met uw deelname geeft u de organisatoren toestemming om uw inzending(en) in het kader van deze wedstrijd te publiceren, exposeren of in het openbaar te projecteren, zonder dat hiervoor een vergoeding hoeft te worden betaald. 

• Uw inzending wordt met grote zorg behandeld. Mocht onverhoopt een inzending zoek raken, dan kan onze zaak daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld. 

• Door deelname aan deze wedstrijd verklaart u zich akkoord met deze spelregels. 

 

 Fotowedstrijd Straatfotografie 

Omdat fotografie een grote rol in het dagelijks leven speelt, organiseren Fotografiemuseum Amsterdam en het Nederlands Fotomuseum van 11 t/m 20 september 2015 de Fotoweek. Onder het motto ‘Kijk! Mijn Straat’ wordt beeld in de schijnwerpers gezet. Wij dragen ons steentje bij met deze fotowedstrijd die straatfotografie als thema heeft. Over dit onderwerp is ook een magazine verschenen, met praktische en creatieve tips. Om uw kans op een prijs te vergroten, doen we u dat magazine graag cadeau en we zien u graag terug als deelnemer aan de fotowedstrijd, die een plaatselijke voorronde en landelijke finale kent. Er wachten prachtige prijzen op u (z.o.z.)! 

Wint uw straatfoto een prijs? 

Het enige dat u hoeft te doen om mee te dingen naar een prijs is maximaal drie foto’s maken, die een straat in beeld brengen. Het maakt niet uit hoe en waar ze zijn gemaakt; als u ze maar zelf heeft gemaakt. Een inzending waarvan blijkt dat die van Internet is gehaald, wordt gediskwalificeerd. De 10 mooiste foto’s worden geëxposeerd in onze zaak en onze klanten mogen aanwijzen welke foto ze het mooist vinden. De 3 best beoordeelde foto’s (één per winnaar) uit deze voorselectie krijgen respectievelijk 100, 50 en 25 fotoprints cadeau. De hoogst gewaardeerde foto dingt mee in de landelijke finale, met een prijzenpakket dat 3 hoofdprijzen en 26 prijzen voor aanstormend talent telt. 

Zo kunt u inzenden 

Voor de voorronde kunt u tot 20 september 2015 maximaal 3 foto’s insturen. Vul het deelnameformulier hieronder in en maak ook daarvan een foto , die u als 4e bestand mailt. Alleen dan kan uw inzending in behandeling worden genomen. Stuur de bestanden via www.wetransfer.nl (om te voorkomen dat ze vanwege te grote bestandsomvang worden geweigerd) naar het nevenstaande e-mailadres en vermeld hoeveel bestanden u heeft verstuurd. Ook ‘gewone’ foto-afdrukken (maximaal A4) kunnen met ingevuld deelnameformulier worden ingeleverd bij onze zaak. Verstuurt u per post en is de envelop niet of onvoldoende gefrankeerd, dan wordt uw inzending niet in behandeling genomen.

Terug naar het overzicht