Welkom op de website van Foto Service Winkel
Foto workshops specialsist

Fotografie basiscursus

Heeft u een digitale  spiegelreflexcamera, maar u weet nog niet hoe alles werkt? Komt uw camera nooit van de automatische stand?

Dan is de cursus digitale fotografie de ideale oplossing! Met deze cursus wordt een basis gelegd voor het maken van betere foto’s. In drie bijeenkomsten leert u uw camera met alle mogelijkheden goed kennen en gaan we stapsgewijs door de fototechniek heen. Naast de automatische instellingen en het juiste gebruik van de pictogramstanden worden ook diafragma, sluitertijden en scherptediepte uitgelegd. Tevens leert u alles over lenzen, belichtingen en flitstechnieken.

U krijgt een fraai ontwikkeld cursusboek, wat u tijdens de cursus gebruikt en na de cursus kunt bewaren als naslagwerk. We verbinden de theorie aan de praktijk door middel van een huiswerkopdracht. Deze worden tijdens de volgende les besproken. Tenslotte leren we u de basisregels voor een betere compositie aan de hand van duidelijke voorbeeldfoto’s.

Naar welke tak van fotografie uw interesse ook uitgaat, de kennis die u opdoet tijdens de cursus zal uw fotografie naar een hoger niveau doen stijgen. Een prima aansluiting op deze cursus is de vervolgcursus. Bij deze cursus die ook drie avonden of ochtenden beslaat wordt veel in de praktijk gebracht d.m.v. veel foto-opdrachten.

wat heb je nodig

  • spiegelreflexcamera
  • tele- of telezoomlens

wat leer je

  • basisbegrippen
  • keuze te maken tussen diafragma en sluitertijden
  • nieuwe compositietechnieken
  • alle knopjes op uw camera

Vergeet je camera niet mee te nemen naar elke les. Aansluitend op deze cursus is het raadzaam deel te nemen aan de vervolg cursus. Bij deze cursus leer je werken met RAW en krijg je per les meerdere opdrachten die je kunt maken.


Workshop informatie

Workshopdata:

Datum: 2 oktober 2018
Kosten: € 125.00
Aantal plaatsen: 6
Beschikbaarheid: 2 plaatsen beschikbaar
Locatie: workshopruimte Sassenheim
Tijdstip: 19:30 uur - 21:00 uur
Extra informatie:

 We werken vanaf deze cursus met een compleet nieuw cursusboek. Je ontvangt voor de 2e en 3e les twee foto opdrachten die gebaseerd zijn op de lesstof. Deze foto's worden besproken tijdens de les. We werken met kleine groepen van maximaal 6 personen voor veel aandacht.

Na deze basiscursus werk je met meer vertrouwen met je spiegelreflex of bridge camera en kun je door met de vervolgcursus als je dat wilt.

De volgende twee lessen zijn op  16 en 30 oktober 2018

  Schrijf je hier in »