Welkom op de website van Foto Service Winkel
Foto workshops specialsist

Foto Turk is de Fotoservicewinkel

Service:

Wij willen u als klant alle service verlenen die nodig is om met uw kostbare apparatuur de mooiste beelden te maken. Wij verzorgen workshops en cursussen op allerlei gebieden waarin u leert de mogelijkheden van uw camera te gebruiken. 

Wilt u persoonlijke uitleg over de instellingen op uw camera? Wij maken dan een afspraak om alle vragen te beantwoorden in een persoonlijke sessie. Dit kan variëren van 15 tot 60 minuten. 

Accessoires:

Wij verkopen alle accessoires die u nodig hebt bij uw foto uitrusting. Een ruim assortiment tassen, statieven, geheugenkaarten, flits toebehoren en filters.  

Wij zijn aangesloten bij Europafoto.

Wij zijn aangesloten bij Europafoto. Dit is een van de grootste inkoopclubs uit Europa. Vanuit het magazijn van Europafoto in Hoogeveen, waar alle artikelen liggen, ontvangen wij wekelijks onze bestellingen. Van alle grote merken, oa. Canon, Nikon, Samsung, Panasonic en Fuji liggen hier de belangrijkste camera's en accessoires op voorraad tegen scherpe prijzen.

 

 

Welke workshops zijn er?

Klik hier voor ons complete overzicht workshops. 

Wij organiseren echter ook fotoworkshops op maat voor bedrijven, families, scholen, personeelsverenigingen en relaties. Informeer naar de mogelijkheden. Wij werken samen met Canon Nederland en beschikken over een groot aantal Canon EOS camera's om optimale invulling te geven aan uw bedrijfsworkshop op maat.

Wilt u meer informatie?

[email protected]