Welkom op de website van Foto Service Winkel
Foto workshops specialsist

Officiƫle pasfoto's in 5 minuten

In samenwerking met Photo Card Service leveren wij ook de pasfoto’s voor identiteit- en toegangspassen voor bedrijven als KPN en Deloitte. Wij maken ook voor de NOC/NSF de officiële pasfoto’s voor de passen die elke georganiseerde sporter nodig heeft. Natuurlijk met de zekerheid dat uw pasfoto voldoet aan de strengste eisen en met acceptatiegarantie. Met andere woorden: indien de door ons geleverde pasfoto voor een officieel doeleinde is gemaakt en onverhoopt toch niet wordt geaccepteerd, dan maken wij deze GRATIS over. Dus voor officiële pasfoto's met acceptatiegarantie bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zijn uw pasfoto’s klaar terwijl u wacht.

Pasfoto's zijn altijd in een set van 8 stuks waarbij het mogelijk is om zonder meerprijs een 2e (leuke foto) te laten maken. Wij printen dan 4 officiële en 4 leuke pasfoto's voor u.

Wij zijn op de hoogte van de meest recente eisen die gesteld worden aan een officiële pasfoto's. Voor Europese paspoorten en ook Amerika of India. We kunnen ook pasfoto's digitaal maken met het juiste aantal “KB”. Deze mailen wij naar u toe of zetten ze of een meegebrachte USB stick. Wij berekenen € 5,00 extra voor de digitale pasfoto's.