Welkom op de website van Foto Service Winkel
Foto workshops specialsist

video banden digitaliseren

Heeft u nog stapels VHS videobanden, Video8, Hi8 of DV tapes met leuke vakantie-opnames, jeugdjaren of straatfeesten ergens weggestopt op zolder? Zonde van al die mooie herinneringen waar u nu niet niet meer naar kan kijken omdat u niet langer een VHS speler of camera in huis heeft. Video omzetten naar Dvd of videobanden digitaliseren naar bijvoorbeeld MPEG zou toch wel erg gemakkelijk zijn? Lekker onderuit voor de tv en de herinnering opnieuw laten herleven wanneer en hoe vaak het u uitkomt?

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van uw  Video-8/Hi8 tapes, MiniDV tapes, VHS-C en VHS. Hiervoor gebruiken wij high-end apparatuur waardoor het beeldmateriaal op de hoogste kwaliteit wordt omgezet. 

Het beeldmateriaal op videobanden verminderd in kwaliteit, er ontstaan storingen en de kans op vastlopen en beschadigen wordt groter. Dit hangt af van de omgeving waarin de banden bewaard worden, de leeftijd van de banden en vanzelfsprekend het merk van de banden. 

Wacht niet te lang met videobanden digitaliseren, want videobanden zijn uiteindelijk door het ontbreken van VHS recorders of het beschadigen van de tapes niet meer af te spelen.

PRIJSLIJST VIDEOBANDEN NAAR DVD

 Videobanden

1-4 banden

 5-9 banden

10-19 banden  

 20-29 banden

30-39 banden 

40-49 banden


50 en meer

eerste 120 min

 € 25,-

 € 22,50

€ 20,-

 € 18,-

€ 17,- 

€ 16,- 

€ 15.-

extra kopie 

€ 10,-

 

 

 

 

 

 

PRIJSLIJST VIDEOBANDEN NAAR HDD of USB3

 Video naar USB 3 of HDD

eerste 120 minuten (min)

extra uur (of deel)

schakelkosten p/tape 

 

 € 30,-

 € 12,50

€ 3,00


De externe harde schijf (HDD) dient u zelf leeg mee te leveren. Aanschaf via ons is ook mogelijk. Indien u het op een USB stick wilt dan leveren wij deze nieuw mee tegen een scherpe prijs.